microGOLF

GOLF-festival organiseert in de opmaat naar het GOLF-festival op 20, 21 en 22 december 2019 een microGOLF avond in Pletterij op vrijdag 11 oktober. Met performances van Kacper Ziemianin, Stekkerdoos (Jessie Hoefnagel) en Hans van Koolwijk.

Locatie: Pletterij
Datum: vrijdag 11 oktober 2019
Tijd: 20.30 – 22.15.
20.00 deuren open.
Tickets: 10 / 9 / 7,50
Gratis voor We Are Public leden
https://www.pletterij.nl/event/11-oktober-micro-golf-festival/

Kunstenaar Kacper Ziemianin maakt interactieve audiovisuele installaties en bouwt zijn eigen muziekinstrumenten. Ziemianin is klassiek geschoold en volgde een opleiding aan Middlesex University (Londen) en Music Academy (Krakow), maar heeft ervaring in verschillende muzikale genres; van black metal tot elektronische muziek, noise en circuit bending. In 2004 ontving hij de Dolina Kreatywna prijs voor zijn muziekstuk ‘Trans-formation’.

Stekkerdoos, a.k.a Jessie Hoefnagel onderzoekt de grenzen tussen muziek, fictie en realiteit door middel van live zang, samples, dromerige noise en drones gemixt met hand geïllustreerde films, powerpoint presentaties en diashows. De haagse audiovisuele kunstenaar studeerde aan de Rietveld Academie in Amsterdam (VAV) en presenteerde onlangs haar nieuwste project ‘Kalender’ op Rewire festival.

Geluidskunstenaar en componist Hans van Koolwijk is gefascineerd door de fysische principes van geluid en klank. Hij ziet geluid als materie en experimenteert binnen zijn praktijk door geluidssculpturen te bouwen en nieuwe muziekinstrumenten te creëren waarbij de multi-zintuiglijke waarneming een grote rol speelt. In 2010 was er een grote overzichtstentoonstelling van Van Koolwijks werk te zien in Muziekgebouw aan ‘t IJ.